Haibike kerékpár akció a K2 Kerékpárüzletben!

10% kedvezmény minden bringára
2019. 10. 01, Kedd

A német Haibike-tól is akciós áron vásárolhatsz meg most minden üzletünkben található 2019-es kerékpárt, amíg a készlet tart.

A német Haibike már évek óta a holland Accell Group tagja, ez a világ egyik legnagyobb kerékpáros konszernje, melynek összeszerelő üzeme Magyarországon, Tószegen található. Itt készülnek Haibike kerékpárok is, a márka elsősorban a kiváló ár/érték arányú elektromos rásegítéses pedelec modelljeiről híres.

A Haibike meghatározó szereplője volt már az elmúlt évtizedben is a német kerékpáros piacnak, az egyik első olyan gyártó volt, amely nagy mennyiségben szerelt össze például 29-es, majd később 27,5-es kerékméretű mountain bike-okat is alacsonyabb árszinten. Az utóbbi években főleg a pedelec-fejlsztésekre koncentrálnak, minden felhasználáshoz a leginkább illő rendszerben gondolkozva.

A K2 kerékpárüzlet 2019 nyári készletéből most három hagyományos modellt ajánlanánk vásárlóink figyelmébe (lásd a kapcsolódó termékek között), az egyikről készítettünk pár részletfotót is, a galéria megtekintéséhez kattints a jobb oldali képekre!

pic_2 pic_4