Téli szezonra raktárba költöztek a bringák! Telefonáljon!

Vásárlás és szervizelés a téli szezonban.
2019. 11. 14, Csütörtök

A téli szezon beköszöntével üzletünkben a sí- és snowboard termékek kerülnek újra előtérbe. Ilyenkor a kerékpárok és a kerékpáros termékek értékesítése raktárról történik. A szervizeléshez is telefonos időpont egyeztetésre van szükség!

Üzletünk mindkét szezonban teljes értékű szolgáltatást nyújt és széles termékpalettát kínál, az aktuális időszak termékeinek előtérbe helyzésével. Viszont az ellentétes időszak termékeit és szolgáltatásait csak korlátozott körülmények között tudjuk rendelkezésre bocsájtani.

A sí és snowboard szezon kezdetétől a kerékpáros kiegészítőket üzletünk raktárából tudjuk kínálni, az őszi-téli időszakban az üzlettérben nem tudjuk kiállítani ezeket a termékeket.

A komplett kerékpárok keresésére és kiválasztására teljeskörű segítséget nyújt a weboldalunk. A kiválasztott kerékpárt, vagy 1-2 riválisát külső raktárunkból kell áthoznunk, így a kerékpár vásárlásra érdemes kicsivel több időt áldozni, mint nyáron.

Kérjük kedves vásárlóinkat a gyorsabb és kényelmesebb vásárlás érdekében telefonon vagy emailen jelezzék vásárlási szándékukat néhány órával a személyes vásárlás előtt!

Így kollégáink elő tudják keresni a raktárunkból illetve, ha szükséges, be tudják üzemelni a kerékpárt vagy annak bármely kiegészítőjét, vagy alkatrészét!

Kerékpár szervizeléshez is mindenképp telefonos időpont egyeztetésre van szükség!

 

Telefonszámaink: +3630 995 2728, +361 453 0819. Keresse szervizes kollégáinkat bizalommal, problémáját biztosan megoldják télen-nyáron egyaránt!

Kapcsolódó hírek