Tesztnap: regisztrálj a Scott bringákra már most!

Friss információk a Mozgásvilág Tesztnapról
2018. 04. 05, Csütörtök

Már számoljuk a napokat az április 22-ei Mozgásvilág Tesztnapig, ahol természetesen a Scott sátrát is megtalálhatják az érdeklődők, olyan fantasztikus tesztbringákkal, melyeket ritkán nyílik alkalom kipróbálni. Az alábbiakban a tesztkerékpárokról szóló cikk után a legfrissebb fontos információkat foglaljuk össze:

Regisztráció:

A  helyszíni regisztráció során a tesztelő fényképes személyazonosságot igazoló okmányaira is szükség lesz, de előzetes online jelentkezés is szükséges. Az időpontok foglalása április 12-étől él majd, de a következő online regisztrációs nyomtatványon már most is be lehet jelenteni az igényt a Scott kerékpárokra: KATTINTS IDE! Így biztosan nem maradsz le az áhított bringáról, legyen szó pedelec mountain bike-ról, pluszos hegyikerékpárról, vagy e-cross/trekkingről.

Tesztelés menete/tesztkörök:

A tesztkörökre fix időpontokban indulunk el, a csoportos bringázást a K2 kerékpár központ munkatársai vezetik. Külön lesz mountain bike-os, elektromos rásegítéses mountain bike-os és egyéb pedelec csoport. 

A hegyikerékpáros körökre bringaátvétellel/leadással, beállítással, eligazítással, közben beszélgetésekkel egy órát szánunk csoportonként, ami alatt az 5 kilométeres tesztkörön megyünk végig. Ez tartalmaz emelkedőt és egynyomsávos lejtmenetet is.

Az elektromos rásegítéses trekking bringákat egy rövidebb, 1 kilométeres körben lehet kipróbálni, terveink szerint félórás bontásban.

Újabb információk és időpontok véglegesítése április 12-étől, addig is ha kérdésed van, írj a k2@k2-bike.hu címre!

pic_2 pic_3