Cube kerékpárok minden szinten a K2 Kerékpárüzletben

Mindig jó választás
2021. 05. 31, Hétfő

A K2 Kerékpárüzlet kínálatában szereplő kerékpár-márkák közül a német Cube az egyik legkedveltebb szinte minden kategóriában tartunk bringát, kiváló ár/érték arányuk miatt.

Mit kell tudni a Cube kerékpárokról?

A Cube nem tartozik a kerékpárgyártók „őskövületei” közé, 1993-ban tették le a waldershofi üzem alapjait. Itt fontos megjegyezni, hogy valóban Németországban szerelik össze a kerékpárokat, a vázak természetesen a Távol-Keletről érkeznek. Pár éve költöztek át egy új, hatalmas, több mint 40 000 négyzetméteres csarnokba, ahol nem csak gyártósorok, festőüzem és raktár van, hanem egy tesztlabor is, ahol minden lehetséges igénybevételt tudnak szimulálni. Jóval szigorúbb követelményeket állítanak maguk elé az európai szabványoknál, ráadásul a kerékpárokat „terepen” is tesztelik, hogy érzésre is kiszolgálják sokat próbált bringások igényeit.

A német minőség tehát adott, a Cube gyárból nem kerülhet ki nem kiforrott termék, s mindezt szemtelenül jó áron kínálják. Mi is jó szívvel ajánljuk a Cube bringákat, nem véletlenül boltunk értékesíti évente az egyik legnagyobb darabszámot Magyarországon a márkából. A Cube kerékpárok kivételes ár/érték arányukról híresek, ráadásul a design is kulturált, egységes, ugyanakkor megjelennek feltűnő színek is. 

A beszállítókkal való kiváló kapcsolat garantálja, hogy az alkatrészek is passzolnak a vázakhoz. Legyen szó a villák, a kerekek, egyebek beszállítóiról, a Cube olyan mennyiségben rendel alkatrészeket, hogy a partnerek pontosan úgy, olyan designnal gyártják le ezeket, ahogy a Cube mérnökei megálmodják. Ennek eredményeképpen a kerékpárok „nagyon egyben vannak” szinte tökéletes a harmónia és nem csak a színek szempontjából.

Milyen szegmensben ajánljuk a Cube kerékpárokat?

Röviden szinte mindenben. Mégis, ha ki kell emelni valamit, mountain bike vonalon az alsó középkategóriától a felső kategóriáig árban verhetetlen a Cube. Ráadásul a már említett designhoz igazított kiegészítőkkel kevés márkánál találkozunk már a nagyon kedvező árkategóriákban. Egy 2-300 ezer Ft-os Cube MTB jóval menőbb benyomást kelt a legtöbb konkurens hasonló árú modelljeihez képest. Városi és Cross/trekking vonalon is tartunk Cube-ot, érdemes figyelni mindig az aktuális készletet a weblapon, ami pontosan megegyezik a valós kínálattal.

pic_1 pic_2 pic_3

Kapcsolódó termékek

 
Cube Hyde Trapeze kerékpár

Cube Hyde Trapeze kerékpár

Női városi kerékpár. Könnyű súlyú, kényelemes geometriájú váz, merev villával. ...
Készlet: Átmenetileg nincs
Ár: 274 990 Ft
 
Cube Nature Exc kerékpár

Cube Nature Exc kerékpár

Cross kerékpár, igényes felszereltséggel. Ha a járatlan utak felfedezése hoz lázba, ...
Készlet: Átmenetileg nincs
Ár: 384 990 Ft
 
Cube Attention 27.5 kerékpár

Cube Attention 27.5 kerékpár

27.5-es mountain bike. Az Attention az a fajta bringa, amely át fogja értelmezni az elvárásaidat.
Készlet: Átmenetileg nincs
Ár: 319 990 Ft
 
Cube Aim Race 27.5 kerékpár

Cube Aim Race 27.5 kerékpár

27.5-es mountain bike. Ahogy nőnek a montis ambícióid olyan kerékpárra lesz szükséged, ...
Készlet: Átmenetileg nincs
Ár: 199 990 Ft