Már eladott e-bike-okra is megduplázza a garanciát a Specialized

2020. 08. 05, Szerda

A Specialized meghosszabbította a motorgaranciát a Levo és Kenevo kerékpárokra, és egy fontos szoftverfrissítés is elérhető.

Ha egy Specialized kerékpár cserben hagy egy bringást, azt mi nem tudjuk elfogadni és ezt orvosolni fogjuk, bármi áron - olvasható az amerikai gyártó közleményében.

A 2019/20 Levo és a 2020 Kenevo modelleknél egy kicsi, de így is elfogadhatatlan darabszámú meghibásodást regisztráltunk a motorok esetében. Ez okán folyamatosan dolgoztak mérnökeink azon, hogy olyan fejlesztések kerüljenek bele a motorokba, melyek ezeket a hibákat teljes egészében ki tudják küszöbölni. Többek közt a zaj csökkentése, egy erősebb és időtállóbb szíj beépítése, a szabadonfutó rendszer fejlesztése, és további optimizálás történt, mely mind az alkatrészek erejét és így az élettartamot növeli.

Ezek a fejlesztett motorok kerülnek már minden 2021 modell évű Levo és Kenevo modellbe. Hogy meglévő vásárlóink is maximálisan bizalommal lehessenek Turbo kerékpárjuk iránt, a motorgaranciát 2-ről 4 évre hosszabbítjuk minden 2019/20 Levo FSR és 2020 Kenevo modellen, a vásárlástól számítva. Továbbértékesítés esetén a garancia átruházható a következő tulajdonosra, természetesen csak minden eredeti vásárlást igazoló dokumentummal. 

Nemrégiben egy szoftveres problémát is felfedeztünk, mely a nyomaték nem tökéletes elosztásával a szíj sérüléséhez vezethetett. Ezt kiküszöbölendő, egy új szoftver verzió érhető el, mely a precízebb nyomatékelosztásnak köszönhetően növeli a szíj strapabíróságát, így a motor megbízhatóságát is. 

A forgalmazó a boltokkal együtt azon dolgozik, hogy minél több fórumon és Facebook csoportban eljuttassuk a tulajdonosokhoz a hírt a szükséges szoftverfrissítésről, a motorban történt fejlesztésekről, és a meghosszabbított garanciáról. Továbbá a Mission Control applikáción, és e-mailen keresztül is értesíteni fogjuk majd a Levo és Kenevo használókat. Ha bármi ehhez kapcsolódó kérdésetek merül fel, ne habozzatok felkeresni minket az ügyben!

pic_1