Új Specialized Epic és Epic EVO

Már előrendelhetők a 2021-es bringák
2020. 08. 21, Péntek

2021-re szalajtósabb geometriát kínál a világ egyik legkedveltebb XC fullyja, a Specialized Epic, Brain-nel, vagy az EVO változat Brain nélkül. Mindkettő előrendelhető már üzletünkben.

Az aktuális trendeknek megfelelően laposabb lesz a 2021-es Specialized Epic összteleszkópos mountain bike-ok homlokcsöve (67,5 fok az Epic-nél és 66,5 fok az Epic EVO-nál) és nő a reach, ami azt jelenti, hogy még inkább a technikás lejtőkre optimalizálták a geometriát. 

Az Epic-nél marad a Brain megoldás, vagyis egy "okos" szelepnek köszönhetően a rugóstagnak és a villának is csak akkor nyílik meg a mozgása, ha a terep irányából érkező erők indokolják ezt. A szelep a hátsó tengely mögé kerül, védett helyre, ráadásul a minimális mennyiségben esetleg kijutó kenőanyagok sem tapadhatnak meg így a tárcsán.

Az EVO változaton nem lesz Brain, lévén ez nem versenyzésre kihegyezett modell. Mivel nem kell spórolni minden grammal, az Epic 100/100 mm-es rugóútjához képest elöl 120-, hátul 110 mm-re nő a mozgás, egy agresszív és egyben játékos trail bringává téve az EVO-t. Mindkét modell többféle felszereltséggel és színváltozatban lesz elérhető.

Ha szeretnél előrendelni 2021-es Specialized bringát, siess, ugyanis az idei évben kialakult helyzet folytatódik a kerékpárpiacon, hamar ürülnek a raktárak...

pic_3 pic_2 pic_1 pic_6